Black Pearl Online Reloaded | 80 CAP







Black Pearl Online ilk kez 2011 senesinde Infinity isimli serveri ile açılan ilk Türk Silkroad Online Private serverdir. Açıldığı dönemde oldukça beğenilen server binlerce oyuncuya kısa sürede ulaşıp herkesin beğenisini kazanıp tarihte kendisine efsane olarak yer edinmiştir. Server o zamanın şartlarındaki imkansızlıklar, oyuna yapılan saldırılar ve oyun ekibindeki bazı uyuşmazlıklar nedeni büyük zarar alıp uzunca bir süre hizmet verdikten sonra sonlandırılmak durumunda kalınmıştır. Bu durum Black Pearl'e gönül veren bütün oyuncuları derinden üzüp onları yıllarca böylesi kaliteli bir serverin bekleyişi ve özlemi içerisine sürüklemiştir. Ve nihayet o gün geldi, özlem ve uzun bekleyiş sona erdi. Özlediğiniz uzun zamandır beklediğiniz Efsane server Black Pearl Online geri döndü! Dostu sevindirmeye düşmana korku salmaya geldik! Sen de bu maceradaki yerini al ve bu efsanenin bir parçası ol, böylesi 10 yılda bir gelir ancak kaçırıp pişman olma!




Ve nihayet o gün geldi, özlem ve uzun bekleyiş sona erdi. Özlediğiniz uzun zamandır beklediğiniz Efsane server Black Pearl 26 Mayısta online!







Level Cap80
IrkOnly CH
Mastery300
Exp / Sp Rate10x
Drop Rate1x
Gold Rate1x
Job Rate2x
Alchemy Rate1x
Exchange BugKapalı
AkademyKapalı
Guild Limit32
Union Limit2
IP Limit2 (-->Ek Limit Bilgi<--)
FTWPazar
FTW KayitCumartesi
Pill BugKapalı
Guild CezaAktif
Job CezaAktif
Plus Limit+10
Merkez ŞehirHotan
Bot(SBot, Mbot)Aktif
CTFAktif
FGWKapalı









Physical Damage: %5
Magical Damage: %5
Physical Damage: %5
Magical Damage: %5
Attack Rate: %5
Parry Rate: %5
Alchemy Probability: %5
Lucky: %5





Mob spawn rate iSRO'ya göre 3x fazladır.
Öldükten sadece 2 saniye sonra tekrar spawn olur.
Tüm slotlar dolgun ve rahat bir şekilde slot sorunu çekmeden kasabilirsiniz.







Oyunun orijinallik hissiyatı vermesi için Old Alchemy ve Old Exp. Bar gibi arayüzleri sizin için oyuna entegre ettik.






Oyunumuz başlangıçta 80 Cap olup sadece Çin ırkının var olduğu bir oyundur (Daha sonra belli aralıklarla cap atlatılıp 90, 100, 110 ve 120 Cap'lar getirilecektir). 



Bu serveri açmaktaki amacımız hepimizin özlem duyduğu iSRO heyecanını yeniden yaşatabilmektir. Sadece bazı değişimler yaptık gerisi iSRO tarzında bir oyundur. 



Yapılan anket sonuçlarına göre exp ratede fazla zorlanmayacağız ama yine de kolay denilemeyecek kadar orta ve zor arası bir seviyede denge kurulmuştur. Onun dışında yaptığımız diğer değişim ise sun itemlerde iSRO özünü kaybetmemek üzere kervan, job silkroad en eğlenceli aktivitesi halinde ve gold ticaretin ön planda tutulması gerekiyor oyun uzun vadeli ve gelecek zamanlar için hemen bitmemesini sağladık bu süreçde günlük oynayış zamanlarını da hesaba kattık sadece bot serveri olmasındansa kervan çekerek gold kazanıp oyunda birşeyler elde edebileceksiniz. 



5-8 dg arası tüm sun itemleri serverin 1 ayı dolduktan sonra ilk kale savası ile birlikte npc gold ile eklenecek. Gold'u Job dan özellikle karvanlardan, kasma esnasındaki gold droplarından, drop olacak itemlerin satışından ve kasma esnasında moblardan nadir olarak düşecek BP Pearl'leri npc ye satarak karşılayabileceksiniz. 



Silahlar: 1-8 dg arası tüm sox silahlar moblardan elde edebilirsiniz. 5-8 Dg arası Sun silahlar serverin 1. ayı dolduktan sonra npc'ye gold ile eklenecek.
Elbiseler: 1-8 dg arası tüm sox elbiseleri moblardan elde edebilirsiniz. 5-8 Dg arası Sun elbiseleri serverin 1. ayı dolduktan sonra npc'ye gold ile eklenecek.
Takılar: 1-8 dg arası tüm sox takıları moblardan elde edebilirsiniz. 5-8 Dg arası tüm Sun takıları serverin 1. ayı dolduktan sonra npc'ye gold ile eklenecek.
Job Sistemi: Gold kazanabilmek için kervan çekmeniz yada kervan kesmeniz gerekir job rate iSRO'ya göre 2x fazladır.
Silk Scroll: 10-1000 arasına kadar silk scrollar mevcut bu sayede ticaretinizi güvenli bir şekilde oyun içerisinden yapabilirsiniz.
Stoneler: Tablet ve element çok ağır buluyoruz ne kadar çok zevkli de olsa yine bu imkanı sunduk extra olarak npc'e stoneleri 5-8 dg arası olanları gold ile ekledik.
Avatarlar: Tüm güncel avatar listesi eklendi.
BP Coin: Botların ve petlerin göremeyeceği bir coin eklendi. Moblardan düşük bir oranda ekli, bulduğunuzda manuel olarak almanız gerekiyor ve BP Coin sattığınızda npc size belirli bir gold verecektir. Böylece pc başında durmanın bir amacı olacaktır.
Capture The Flag: Günlük kullanımda kullanacağınız extra exp, ve extra hp, mp vb scrolları temin edebilmeniz için gerekli aktivite alanıdır.
Görevler: Tüm görevler aktif örneğin exp görevleri, expansion çanta genişletme görevleri vb.
İtem Kilit Sistemi: Oyun içerisinde güvenliğiniz açısından ücretsiz olarak item kilit sistemini kullanabilirsiniz.



Fazla iSro tarzını bozmadan ekleyeceklerimiz bu kadar onun dışında ise oyunun gold ve diğer tüm rateleri orijinal ve orantılı bir şekilde ayarlandı uzun ömürlü bir oyun olması için her şey optimize edildi.





İlk ay kale savaşı yapılmayacaktır. 2. ayın ilk Cumartesi günü ilk kale savaşı başlayacak daha sonrasında her hafta aynı gün yapılmaya devam edilecektir. 



Hep kazananlar mı kazanacak? Elbette hayır. Oyunumuzda kaybedenleri de ödüllendirmeye karar verdik. Artık kale savaşı yüzünden hevesi kırılıp bırakan guildlere ve oyunculara bir çözüm sunmanın zamanı geldi. 



1 ay boyunca kale savaşına katılan tüm guildlerin loglarını kim kaç kere kale almış, kim kaç kez kale kaybetmiş, kim kaç kez savaşa katılmış tutacağız ve 1 ay sonunda hem en çok kazanan guilde hem de en çok kaybeden guilde ödüller dağıtacağız. 



Ödül çeşidi veya miktarı henüz belli değildir Gold veya Silk olarak düşünmekteyiz oranları daha sonra belirlenecektir. Kaleyi en çok kazanan guild en çok kaybeden guilde göre daha fazla ödül alacak böylece bilerek kale kaybedilmeyecek, tüm çaba sarfedilmesine karşın kaybedilse bile oyuncular ödüllendirilecekleri için onlara biraz azim ve oyuna devam etme amacı verilmiş olacak. 



Not: Adil bir kale savaşı yapılabilmesi için Resurrection Scroll'ları kale savaşı esnasında kullanılamayacak şekilde ayarladık. Kale savaşı dışındaki zamanlarda kullanılabilir.



Fortress War Zaman: Her hafta pazar 20:00 - 21:30 (Ramazanda 21:30 23:00)



Fortress War Kayıt: Her hafta cumartesi.






Unqiue kesme işine bir anlam kazandırmak için kesliecek her uniq'e rastgele (random) olarak 1 global veya reverse verecek şekilde bir düzenleme yaptık.





Oyunda ticareti tamamen serbest bırakıyoruz. Dilediğiniz itemi, nesneyi veya oyun içi öğeyi dilediğiniz şekilde gerçek TL veya oyun içerisinde gold ile alabilir, satabilir veya takas edebilirsiniz. Ticarette herhangi bir kısıtlamamız olmayacaktır. Bu iş için forumumuzda ayrı bir bölüm açılacaktır.





İlerleyen günlerde oyun için bir takım kurallar oluşturacağız ancak şimdiden cezalar konusuna değinmek isteriz. Ufak tefek atışmalar ve hakaretler için herhangi bir cezai işlem uygulanmayacaktır. 2 kişi veya bir guild içerisinde, veya parti içerisinde geçen konuşmalara da müdahale edilmeyecektir. Sadece global üzerinden edilen ağır ailevi ve manevi değerlere zarar veren küfürlere yaptırım uygulanacaktır. Uygulanması düşünülen yaptırım Chat block olacaktır, çok zorunlu olmadıkça hiç kimse oyundan banlanmayacaktır. 



Ayrıca, hırsızlık ve dolandırıcılık olayları hakkında ispatı ve takibi zor olduğu için herhangi bir yaptırım tarafımızdan yapılmayacaktır. Herkes kendi karakterinin ve hesabının güvenliğinden kendisi sorumludur.





Daha fazla bilgi için kaynak : https://www.maxigame.org/forum/t/251113-black-pearl-online-reloaded-acilis-26-mayis-cuma-1900 
Black Pearl Online Reloaded | 80 CAP Black Pearl Online Reloaded | 80 CAP Reviewed by Emre Ç. on Pazar, Haziran 04, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD